Германската полиция предприе специална операция на няколко места в  Дрезден във връзка

...
Германската полиция предприе специална операция на няколко места в  Дрезден във връзка
Коментари Харесай

Антиваксъри са правили планове за убийството на премиера на Саксония

Германската полиция предприе специална интервенция на няколко места в  Дрезден във връзка със скрит план на съперници на имунизирането за убийството на министър-председателя на Саксония Михаел Кречмер, предава в. ``Гаридън``. Претърсени са пет адреса в Дрезден и един в близкия град Хайденау поради  съобщения  на антиваксъри в платформата ``Телеграм`` за убийството на Кречмер заради ограниченията против рапространението на коронавирус, заяви полицията. Членовете на групата включват 34-годишна жена и четирима мъже на възраст сред 32 и 64 години.

Групата Dresden Offlinevernetzung притегли вниманието на управляващите след следствие на телевизионния оператор ZDF. Медията разкрива, че членове на групата са правили проекти за убийството на Кречмер, както и на други представители на държавното управление на Саксония. Антиваксърите твърдят, че притежават огнестрелни оръжия, заяви полицията на Саксония в Туитър. При обиските са иззети два арбалета.

През последните седмици се организираха протести на съперници на рестриктивните мерки и имунизацията в Саксония. Провинцията отбелязва втория най-голям % на новозаразени в Германия и най-ниския % на имунизация в страната. Миналия месец група протестиращи организираха митинг с факли пред дома на министъра на вътрешните работи на Саксония. Кметове, полицейски началници и представители на медиите в цяла Германия са загрижени за безопаснотта си, след като някои от тях са получили заплашителни писма, съдържащи части сурово месо, за което се твърди, че е инфектирано с Covid-19 и смъртоносния газ ``Циклон Б``. В писмата се предизвестява, че ще стартира ``кървава и неприятна съпротива`` против всевъзможни опити за налагане на наложителна имунизация.

 
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР